Tulpen

This post is also available in: Engels

Wagemaker Flowers broeit jaarlijks 30 miljoen tulpen. In ons assortiment zijn vier tot vijf  kleuren per week opgenomen. Elke kleur beslaat verschillende cultivars zodat elk moment van het seizoen een mooie bos bloemen kan worden afgeleverd. Hierdoor kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen.

De tulpenbollen worden in eigen beheer duurzaam geprepareerd door middel van warmtepompen.

Onze tulpen worden gebroeid vanaf week 49 tot medio juni.  De tulpen worden gekweekt op stromend water zodat de voordelen van grondbroei  en de efficiëntie van waterbroei wordt verkregen. Dit zorgt voor de tulpen van de beste kwaliteit.

In ons bedrijf is een volautomatisch containersysteem geïnstalleerd zodat het verwerken van de bloemen zo efficiënt mogelijk kan worden gedaan. Bovendien kunnen de bloemen op deze manier geen transportschade oplopen zoals bij een traditionele kwekerij. De arbeidsomstandigheden voor de medewerkers zijn met behulp van dit systeem optimaal.

De kas is voorzien van vloerverwarming, hierdoor worden koude plekken in de kas uitgesloten. Daarnaast heeft Wagemaker Flowers  een 2e teeltlaag geïnstalleerd waardoor de duurzame warmte optimaal wordt benut. Ook is de kas voorzien van een dubbel energiescherm om zo min mogelijk energieverlies te leiden. Naast alle energiebesparende middelen hebben wij ook verwarming met buitenlucht aanzuiging. Hierdoor kan de luchtvochtigheid in de kas zeer goed in de hand worden gehouden zonder dat hierbij energie verloren gaat, zoals normaal gesproken het geval is.

Wij verkopen onze tulpen zowel rechtstreeks als via de Floraholland bij de vestigingen Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk. De tulpen die rechtstreeks worden verkocht kunnen in alle afwijkende aantallen worden geleverd. Voor  10.00 uur besteld is voor 15.00 in de box.

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.